- Ouderenzorg


Wanneer u ouder wordt kan er behoefte ontstaan aan meer hulp om op een prettige manier zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. Er zijn veel mogelijkheden voor o.a. ondersteunende hulp en aanpassingen in huis, maar door het oerwoud aan regels en de vele instanties die hulp aanbieden is het vaak moeilijk de goede hulp op het juiste moment te vinden.

 

Onze praktijkondersteuner kan u helpen om hierin de weg te vinden en e.e.a. op een goede, en zo nodig snelle, manier te regelen.

Wanneer  u hiervan gebruik wilt maken kunt u via de assistente een afspraak maken voor het spreekuur van de praktijkondersteuner of een bezoek bij u aan huis.

 

Ook wanneer u eenzaam bent, een probleem dat bij veel alleenstaande ouderen speelt, kunt u samen met de praktijkondersteuner kijken wat er in de omgeving allemaal geboden wordt om dit op te lossen.

 

Verder is het een normaal verschijnsel dat bij het ouder worden het geheugen wat minder wordt. Wanneer u zich echter zorgen maakt of er meer aan de hand is, kunt u voor een eenvoudige geheugentest een afspraak maken.

Afhankelijk van de uitslag en in overleg met de huisarts, kunt u dan doorverwezen worden voor verder onderzoek.

Contact

Spoednummer 013-5286060
 

P.J.C. Vioen, huisarts

Moergestelseweg 32H
5062 JW Oisterwijk
Telefoon:
013-5288805
Routebeschrijving >